Minredaksjon.no leverer redaksjonelle tjenester for nett og papir. Vi hjelper deg med tekst, foto, video og design til interne/eksterne nettsider og publikasjoner, - som sosiale medier, magasiner, pressemeldinger, reportasjer, nyheter med mer.

Vi setter oss raskt inn i nye problemstillinger og hjelper deg med å utvikle gode budskap for din bransje. Vi behersker relevant språkbruk for ulike bransjer, noe som gjør det lettere for deg å nå din målgruppe med relevante budskap.

Vi gir råd for hvordan du skal skrive riktig for å nå frem på ulike sosiale medieplattformer, og hjelper deg gjerne med å oppdatere innholdet.

minredaksjon.no består at et nettverk av underleverandører som alle er med på å bidra til å gi deg som oppdragsgiver ferdigprodusert innhold tilpasset alle kanaler.
Vi har kompetanse og erfaring fra ulike bransjer innen tekstproduksjon, foto, video, design, sosiale medier, web og trykk.

Pressen
Vi hjelper deg med å utarbeide ditt pressemateriell. Det er viktig å ha forskjellig materiell liggende som kan tas i bruk ved behov.  Du trenger diverse bakgrunnsinformasjon - som fakta om virksomheten, pressemeldinger, spørsmål og svar, bilder/grafiske presentasjoner og kontaktinformasjon til personer i virksomheten.

Medietrening
De fleste vil trenge trening for å fremstå på en god måte i media. Vi kommer til å tilby medietrening for alle typer medier. Treningen vil være en blanding mellom teori og praksis og kan tilpasses virksomhetens ønsker.

Pressekonferanse
Dagens journalister skriver mange av sine saker uten å forlate redaksjonen. Hvis du ønsker at de skal besøke din virksomhet må du sørge for at de får noe mer enn de kunne fått på andre måter. Vi kan hjelpe deg med alt – hvem bør inviteres, booking og oppfølging av møtet.