Vi skriver for nett 
Trenger du hjelp til vedlikehold og utforming av budskap for interne eller eksterne nettsider? Vi hjelper deg gjerne - både med tekst, foto, film og design - slik at du når frem til dine ansatte, kunder, leverandører og partnere. Vi kjenner til hvordan man kommuniserer i ulike bransjer, det hjelper deg med å bruke de riktige ordene til din målgruppe.

Sosiale medier – bare en ny kanal
De sosiale mediene skal ikke håndteres som en isolert kanal, men skal spille sammen med annen PR og markedskommunikasjon. Vi kommer med forslag til hvordan du konkret kan ivareta ditt kommunikasjonsbehov, og kan bistå i arbeidet med å utvikle innhold tilpasset de ulike kanalene.

Minredaksjon.no hjelper deg å benytte ulike nettsamfunn som Facebook, Twitter og Linkedln. Vi kan også hjelpe med tekst til blogger og video til f.eks YouTube. Vi viser deg mulighetene, foreslår løsninger og hjelper med implementeringen – du velger.

Ønsker du å vite hvordan du fremstår i sosiale medier i dag?
Vi kartlegger via analyse hvordan du oppfattes og fremstår i dag. Hvilke kanaler omtales selskapet i – og hvordan blir dere omtalt - positivt, negativt eller nøytralt. Har din bedrift en en god tilstedeværelse på sosiale medier i det hele tatt?